STAP IN DE QUANTUM WERELD EN
GEBRUIK DE KRACHT VAN JE MIND
LEER OM MATERIE TE BEÏNVLOEDEN.
Er is waarschijnlijk nog nooit een belangrijkere tijd geweest om toegang te krijgen tot hogere dimensionale frequenties om je angsten om te zetten in potentieel en in de meest krachtige versie van jezelf te stappen.
Drs. Joy & Roy Martina en Mary Delano Otis bundelen hun krachten om je te begeleiden bij het overstijgen van het tijdruimte continuüm (4e dimensie) en de kracht van je mind aan te wenden om een radicale Quantum doorbraak te ervaren.
De seminars van Joy en Roy zijn zo geweldig en lanceren je echt als een raket richting je (onmogelijke) doelen!!!
Rasmus Crab
België
MIND OVER MATERIE
Je mind is het krachtigste instrument dat je ooit nodig zult hebben!
Als jij er klaar voor bent om je leven snel en gepassioneerd naar het volgende niveau te brengen, dan is dit jouw kans.

Eén van onze doelstellingen is jou de kunst bij te brengen om met je mind materie te beïnvloeden en de beste metafoor daarvoor is het buigen van een lepel.

Neem controle over je leven, je gezondheid en je emoties. Leer wat jou tegenhoudt en hoe je buiten je comfortzone kunt reizen. Leg je innerlijke criticus het zwijgen op om moed, kracht, passie en vertrouwen aan te boren om de uitdagingen van het leven te overwinnen.

Het leren en toepassen van deze tools, technieken en strategieën zullen je leven en manifestaties naar een geheel nieuw niveau tillen. Dieper duiken in Quantum energie zal blijvende en levensveranderende resultaten creëren wanneer het wordt toegepast op alle gebieden van je leven. Ontdek en verkrijg afstemming op je goddelijke ontwerp, je goddelijke recht en zie je leven transformeren.

Stap in het Quantum Rijk en overstijg tijd en ruimte.


Onze mind kan onze machtigste vijand zijn, die ons vast laat zitten, of het kan onze machtigste bondgenoot zijn om los te komen en in transformatie te stappen.
WAT KIES JIJ?
WAT JE KUNT VERWACHTEN TE LEREN IN "MIND OVER MATTER":
arrow_drop_down_circle
Divider Text
check_circle
Hoe je de kracht van je onderbewustzijn kunt aanwenden om meer synchroniciteiten in je leven te ervaren.
check_circle
Hoe jij de gewoonten die jou afhouden van je volledig potentieel kunt identificeren, herevalueren en transformeren.
check_circle
Hoe je ademwerk kunt integreren in je dagelijkse praktijk om je lichaam energie te geven en je mind te focussen voor bewuste actie.
check_circle
Hoe jij je oude gedachtenpatronen kunt inruilen voor verheven Quantum denken dat je voortstuwt naar je gewenste tijdlijn.
check_circle
check_circle
Hoe jij je mind traint om succes te ervaren voordat het zelfs maar gebeurt.
Hoe je mind een fysiek effect kan hebben op vaste materie en hoe dit van toepassing is op de kracht van je mind op alle gebieden van je leven.
check_circle
Hoe je hersenen te herbedraden om Quantum opwaardering te bereiken in de gebieden van je leven die je kiest: financieel, persoonlijke relaties, gezondheid ...
Een geweldig weekend! Wat een energie, kracht en innerlijke verandering!
Maud Overeem
Nederland
Wat maakt Mind Over Matter zo ONGELOOFLIJK:
Het werk dat Drs. Joy & Roy Martina al tientallen jaren over de hele wereld doen, wordt altijd geprezen als transformerend, magisch en recht uit het hart. Maar nu, in deze tijden van onrust, is hun werk belangrijker dan ooit tevoren.

Drs. Joy & Roy Martina hebben een plan bedacht om je te begeleiden om in je kracht te blijven, wat er ook gebeurt, en er sterker uit te komen.

Zij zijn pioniers op het gebied van Quantum en behoren tot de beste deskundigen ter wereld op dit gebied. Helaas beoefenen vele zogenaamde deskundigen "Quantum", zonder de echte essentie te hebben doorleefd en er voldoende ervaring mee te hebben opgedaan.

Roy en Joy kwamen 10 jaar geleden voor het eerst in aanraking met Quantum door een speciale Quantum Hypnose cursus van Dolores Cannon. Sindsdien hebben zij onvermoeibaar Quantum onderzocht, deze methoden gecombineerd met de vele andere spirituele ontwikkelingsinstrumenten in hun arsenaal en deze nieuwe en verbeterde Quantum technieken toegepast in hun enig in zijn soort training, alleen te ervaren in de Mind Over Matter workshop.

arrow_drop_down_circle
Divider Text
De QUANTUM wetenschap die je leven zal veranderen:
beenhere
DAG 1: Helderheid
Op dag 1 zullen we helderheid krijgen: helderheid over je doel, wat je doet en waarom, waar je bent en waar je naartoe gaat en welke nieuwe overtuiging je leven naar het volgende niveau zou brengen. We beginnen met een diepe duik in onze kern om helder te krijgen wat onze waarden, doelen en verlangens zijn die ons op het juiste pad zullen brengen.
beenhere
DAG 2: Mindset
Op dag 2 zullen we ons richten op mindset en hoe het veranderen van gedachtenpatronen je leven kan veranderen. We leren de 3 stappen naar hogere prestaties, gaan van negatief naar positief in seconden, ontdekken de 5 stappen naar Onstuitbare Quantum Energie en het begrijpen van de Kracht van Keuze.
beenhere
DAG 3: Meesterschap
Op dag 3 zullen we werken aan de integratie van de vorige twee dagen voor meesterschap. We zullen overtuigingen en cirkels van uitmuntendheid op het volgende niveau vestigen. Onze gast expert, Mary Delano Otis, zal ons leiden in ervaringsgerichte oefeningen en het buigen van lepels om de kracht van onze mind over fysieke materie te ontdekken.
Spotlight Sessie – Lepel buigen
Eén van onze doelen is om je de kunst van het beïnvloeden van materie met je mind te leren en de beste metafoor voor deze vaardigheid is het buigen van een lepel.

Leer hoe je: 
🌟 Verbinding maakt met het Quantum Veld en materie kunt beïnvloeden
🌟 Laser focust op je energie
🌟 Je mind verstilt binnen enkele seconden
🌟 Jouw verbinding met Spirit voelt
🌟 Ervaart (en niet alleen weet) dat alles energie is en dat alle energie verbonden is

Bedenk wat er nog meer mogelijk is!

In staat zijn het tijd-ruimtecontinuüm te beïnvloeden en de resultaten recht voor je eigen ogen te zien, is één van de meest versterkende ervaringen die je kunt hebben.

Stel je voor wat er nog meer mogelijk is als je eenmaal die kracht van de schepper in jezelf bezit... waarom manifesteer je niet AL je hartenwensen als je toch bezig bent?

Wanneer je weet hoe jij jezelf kunt centreren met het oneindige veld van energie en laserfocus uitoefent op je intentie, is het aan jou om je gewenste resultaat te kiezen... of het nu stralende gezondheid, financiële vrijheid, liefdevolle relaties of wereldvrede is 😉 ... jij mag beslissen!
Ik ben super gemotiveerd, geïnspireerd, en heb genoten van de sfeer van het hele evenement. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart voor het delen van jullie wijsheid met ons!
Rebekka Demuynck
België
De Trainers die je leven zullen veranderen:
Dr. Roy Martina MD is een gerenommeerd holistisch arts, een veelvuldig bestseller auteur (88 boeken), internationaal trainer & keynote spreker en grootmeester in de vechtsport.

Zijn grootste internationale bestseller is Emotioneel Evenwicht (Hay House). Hij heeft gewerkt en workshops gegeven met o.a. Deepak Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en heeft vele nieuwe holistische therapieën en meer dan 1000 natuurlijke remedies ontwikkeld. Zijn passie is het delen van zijn kennis en onderzoek. Als Quantum Mysticus is hij gespecialiseerd in de studie van de praktische toepassing van Quantum Wetten.

Dr. Joy Martina is helderziende psycholoog, meester orakel en bestseller auteur van How to Use Your Intuition to Change Your Life.

Joy is gespecialiseerd in het onderwijzen van intuïtieve intelligentie voor ondernemers & leken. Ze is Quantum Hypnose trainer en de bedenker van vele cursussen waaronder de Christallin Oracle Training, het Joyful Kids Programma en het Sleep Your Fat Away Programma om moeiteloos gewicht te verliezen. Haar grootste passies zijn de bekrachtiging van kinderen en vrouwelijk leiderschap.

Met/speciale gast trainer

Mary Delano Otisis een LifeStyle Management Coach, Spreker/Presentator, Seminar Leider en Auteur.

Haar boek Guide To Conscious Living...Back To Basics helpt mensen die op zoek zijn naar meer vervulling, vreugde, helderheid, passie en geluk in hun leven.  Zij is ook de schepper van Quintessence Oracle Cards, een goddelijk set die je helpt om contact te maken met Spirit. Mary is de facilitator van Ascension Seizoens Retraites, , Re-Creating Your Life Seminar en Weekend Intensives.  Ze beïnvloedt de levens van 1000'en mensen door het land te reizen en op conferenties te spreken, seminars te faciliteren en haar kennis te delen die ze heeft opgedaan door meer dan 30 jaar ervaring en training in Persoonlijke Groei, Transformatie en Vibrational Healing.  


De tijd is nu gekomen.
Ga je met ons mee?
LIVESTREAM
€199
€99
Inclusief het opnamepakket van de driedaagse workshop Mind Over Matter.
Voor wie is Mind Over Matter?
Wanneer je meedoet aan Mind Over Matter (Geest over Materie), word je omringd door gelijkgestemde zielen uit alle lagen van de bevolking: ondernemers, dokters, spirituele genezers, professionals, leidinggevenden, creatieven, coaches, leiders, dromers, visionairs, studenten, zoekers, atleten... de lijst gaat maar door.

Maar er is één kenmerk dat elke persoon kenmerkt die de actie neemt om te komen: VERLANGEN NAAR VERANDERING.

Als je een diep, dagelijks verlangen hebt naar verandering om vreugdevoller en met overvloed te leven... zelf-sabotage te elimineren... je te verbinden met je hoogste wijsheid... en de meest krachtige versie van jezelf te claimen...
JIJ HOORT BIJ het Mind Over Matter event.
De seminars van Joy en Roy zijn in één woord: magisch. Er vinden zoveel energieverschuivingen plaats. Niet alleen in de mind, maar ook in het fysieke, energetische en emotionele lichaam. Ze kunnen mensen echt in minuten tot de kern brengen door hun visualisaties gecombineerd met fysieke acties op je eigen lichaam. Ze werken echt vanuit hun hart.
Kristel van Lieshout
Spanje
Hoe ziet jouw QUANTUM TRANSFORMATIE eruit?
Bedenk eens hoe je leven eruitziet als jij je leven ten volle leeft.

Wat zou je kunnen doen als je geen hindernissen zag?

Wat zou je dromen als jij jezelf toestond de onvoorstelbare droom te dromen?

Meer balans in de gebieden van je leven... je carrière, je gezin, jezelf, je relaties?

Meer energie en passie om te investeren in je dromen en doelen?

Duidelijkheid rond de juiste beslissingen voor JOU om JOUW hoogste goed te ondersteunen?

Minder overweldiging? Minder frustratie?

Meer vrede? Financiële vrijheid? Je goed voelen in je lichaam?

Wat resoneert het meest met jou? Waar voel je het in je lichaam? Hoe voelt het?

Dat is hoe de Quantum Transformatie eruitziet! Om je daar te krijgen... MIND OVER MATTER om alle blokkades te verwijderen die je hebben tegengehouden om dat potentieel echt aan te boren.
Wat eerdere QUANTUM TRANSFORMATIE deelnemers te zeggen hebben:
De opportuniteit klopt aan. Wil jij de deur open doen?
"In het midden van moeilijkheden ligt een kans."
Albert Einstein

De weg naar succes is geplaveid met beslissingen om moedig te zijn, te verschijnen en naar je hart te luisteren als het "JA!" zegt.

Om je volledig potentieel te leven, moet je bereid zijn het onvoorstelbare te dromen. Je moet leren om je ongemakkelijk te voelen. Je moet geloven dat je het kunt. En, je moet bereid zijn om rommelig te zijn en alle gevoelens te voelen.

Ben je bereid en klaar?

Dat zijn we.

We zullen het onvoorstelbare dromen. We zullen ons ongemakkelijk voelen. Wij geloven dat je het kunt. En, we zijn 100% aan boord met alle rommelige gevoelens.

We houden van je en hopen dat je ons vergezelt op deze reis.

[bot_catcher]